13. 10. 2023.

Otključavanje budućnosti pomoću xAim CEF Master programa: rok za podnošenje prijava produžen!

XAim CEF Master’s Program sa zadovoljstvom najavljuje produljenje roka za prijavu do 31. listopada 2023. godine. Ovaj potez usmjeren je na pružanje dovoljno vremena potencijalnim stručnjacima da iskoriste priliku i krenu na transformativno putovanje na raskrižju podatkovne znanosti, umjetne inteligencije i zdravstvene skrbi.

XAim CEF Master’s Program sa zadovoljstvom najavljuje produljenje roka za prijavu do 31. listopada 2023. Ovaj potez usmjeren je na pružanje dovoljno vremena potencijalnim stručnjacima da iskoriste priliku i krenu na transformativno putovanje na raskrižju podatkovne znanosti, umjetne inteligencije i zdravstvene skrbi.

Magistarski program nudi sveobuhvatan kurikulum koji obuhvaća tri dinamična semestra, pružajući studentima znanje i stručnost potrebnu za napredak u današnjem brzorastućem digitalnom krajoliku. Osmišljen za zaposlene profesionalce, program je u potpunosti online i asinkroni, omogućujući učenicima da prilagode svoje obrazovanje vlastitim rasporedima bez potrebe za preseljenjem ili prekidom karijere. Sveučilište u Paviji, sastoji se od 90 ECTS tijekom 18 mjeseci.

Sudionici će imati jedinstvenu priliku učiti od vrhunskih fakulteta koji dolaze s partnerskih sveučilišta diljem Europe, koristeći se raznolikim uvidima i stručnošću uz izgradnju snažne mreže međunarodnih kolega.

Program je strateški osmišljen kako bi se premostio jaz između računalnih znanosti, umjetne inteligencije i zdravstva, što ga čini idealnim za profesionalce koji žele ostvariti značajan utjecaj u tim intersekcijskim područjima. Osim toga, kurikulum se temelji na etičkim razmatranjima u vezi s umjetnom inteligencijom. 

Nadalje, diplomski program xAim CEF nudi povoljnu školarinu od samo 4,900 EUR, osiguravajući pristupačnost bez ugrožavanja kvalitetnog obrazovanja. S obzirom na to da je upis ograničen na 35 učenika godišnje, svaki sudionik dobiva personaliziranu pozornost, potičući optimalno okruženje za učenje.

Diplomski program xAim CEF s ponosom financira Europska unija u okviru programa Connect-europe-facility (CEF), što svjedoči o predanosti programa izvrsnosti u digitalnom obrazovanju.

Pročitajte više o drugim majstorima umjetne inteligencije uz potporu CEF-a i posjetite mrežnu stranicu magistra kako biste se prijavili na diplomski program xAim CEF-a.

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Umjetna inteligencija

    Big Data

    Strojno učenje

  • Razina digitalnih vještina:

    Osnovno

    Srednja

    Napredno

    Stručnjak za digitalni sektor

  • Geografski opseg - Država:

    Europska Unija

  • Vrsta inicijative:

    Institucionalna inicijativa EU-a