Nazad

Aktualno

Podijeli:

24. 10. 2022.

Uključite se u program mentorstva za članove Hrvatske udruge poslodavaca

Program mentorstva namijenjen je poduzetnicima koji traže mentora, kao i iskusnim poduzetnicima ili osobama s bogatim s poslovnim iskustvom koji žele postati mentor/ica.

24. listopada 2022. – HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika započela je zajednički projekt mentorstva za poduzetnike, u partnerstvu s Klubom poduzetnika seniora SENTOR https://sentor.com.hr i CEPOR-om.

Klub poduzetnika seniora – SENTOR okuplja iskusne, mahom umirovljene poduzetnike/ice, ali i poslovne ljude s bogatim poslovnim iskustvom koji žele pružiti podršku drugim poduzetnicima u suočavanju s izazovima u poslovanju.

Postanite mentor/ica
Mentori su osobe koje pomažu mentoriranim poduzetnicima pronaći rješenje za poteškoće u poslovanju s kojima su suočeni. Ključna snaga mentora je znanje temeljeno na iskustvu te sposobnost sagledavanja situacije u poduzeću objektivno i „hladne glave“ što poduzetnici, duboko uronjeni u poslovanje svoje tvrtke, često nisu u mogućnosti. Mentor/ica posjeduje iskustvo vođenja poduzetničkog pothvata, spreman je uložiti vrijeme i trud u pomaganje drugim poduzetnicima kao volonter, te ima kapacitet slušanja, dvosmjerne komunikacije i empatičnosti.

Prijavite se za mentorsku podršku
Možda imate poteškoća u poslovanju i želite se posavjetovati s iskusnim poduzetnikom? Možda je vaše poduzeće u startup fazi ili u fazi rasta i razvoja? Ili tražite nasljednika za svoje poduzeće ili imate poteškoća financijske prirode? Klub poduzetnika seniora SENTOR okuplja iskusne poduzetnike spremne pružiti mentorsku podršku poduzetnicima u poteškoćama bez naknade. Na temelju inicijalnog razgovora identificirat će se problemi koji vas muče, te vas povezati s mentorom koji je spreman staviti na raspolaganje u razdoblju od tri do šest mjeseci svoje znanje i iskustvo kao pomoć u rješavanju vaših poslovnih problema.

HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika planira, za sada, osnovati mentorske timove u Zagrebu, Rijeci Splitu i Osijeku, kako bi i mentori i mentorirani poduzetnici imali čim bliskiju suradnju. Svaki mentorski tim imati će svoga kapetana. Ako sebe vidite u jednoj od ove dvije uloge; želite postati mentor/ica ili tražite mentora, javite se na: www.sentor.com.hr  Nakon vaše prijave, kontaktirati će vas CEPOR i uputiti u daljnje korake.

Osim toga, ako se i ne vidite niti u jednoj od dvije situacije, ali vjerojatno znate u svojim poduzetničkim krugovima poduzetnike koji mogu postati mentori i one koji trebaju mentore. Ako imate nejasnoća ili dodatnih pitanja, javite se na anny.brusic@hup.hr ili Mireli Alpeza na malpeza@cepor.hr


 

Saznaj više