Nazad

Aktualno

Podijeli:

Tagovi:

11. 09. 2023.

Stipendija tvrtke Rimac Technology

Za 15 STEM-ovaca

Tvrtka Rimac Technology pokrenula je vlastiti program stipendija kojima prepoznaje važnost ulaganja u obrazovanje u STEM područjima kao što su elektrotehnika, računarstvo, strojarstvo, matematika, fizika, kemija, informacijsko i programsko inženjerstvo te ostala područja prirodnih i tehničkih znanosti relevantna za Rimac Technology.

Riječ je o natječaju za dodjelu 15 stipendija studentima diplomske razine studija, a iznos stipendije za redovne studente je 232,27 EUR (1.750,00 kn) mjesečno u trajanju od jedne akademske godine (jedanaest mjeseci u godini). Eventualni nastavak stipendiranja za svakog kandidata razmotrit će se na kraju akademske godine, a stipendisti će imati priliku sudjelovati u inovativnim projektima elektrifikacije automobilske industrije.

Natječaj je otvoren za redovno upisane studente akreditiranih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Ovisno o afinitetima i potrebama, stipendisti će moći odabrati područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada i seminarskih radova.

Prijavna dokumentacija treba sadržavati sljedeće:

• životopis na engleskom jeziku
• motivacijsko pismo s objašnjenjem relevantnosti studijskog smjera za Rimac Technology – na engleskom jeziku
• prijepis ocjena (prosjek ocjena) tijekom dosadašnjeg studija
• potvrde o postignućima na natjecanjima, dobivenim priznanjima, nagradama, dodatnom obrazovanju, aktivnom sudjelovanju u udrugama i sličnim aktivnostima (dodatni bodovi)
• potvrdu o redovnom upisu 1. ili 2. godine diplomskog studija za akademsku godinu 2023./2024.
• potpisanu izjavu studenta da nije korisnik druge obvezujuće stipendije

Prijave za natječaj podnose se do 02.10.2023. u elektroničkom obliku putem sljedeće e-mail adrese: scholarship@rimac-technology.com

Nakon razmatranja pristiglih prijava, povjerenstvo za dodjelu stipendija utvrdit će popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja. U selekcijski postupak (testiranje i intervju) bit će uključeni samo oni kandidati koji uđu u uži izbor.

Ovisno o afinitetima i potrebama, stipendisti će moći odabrati područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada i seminarskih radova. Foto: RT

Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj Linkedin stranici tvrtke Rimac Technology najkasnije do 31.10.2023.


 

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Robotika

  • Razina digitalnih vještina:

    Napredno

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Nacionalna inicijativa