Nazad

Aktualno

Podijeli:

10. 10. 2023.

Škola odgovornog influensanja

Tečajevi online


Centar za sigurniji internet, uz podršku višegodišnjeg partnera, tvrtke A1 Hrvatska, pokrenuo je Školu odgovornog influensanja.

Cilj ove online Škole jest osvijestiti influencere i kreatore sadržaja o važnosti odgovornog ponašanja u online svijetu, podići svijest o važnosti prepoznavanja i prijave neprimjerenog sadržaja na internetu kao i načinu prijave istog, te prepoznati važnost kreiranja pozitivnog online sadržaja i stvaranja pozitivnog utjecaja.

Škola odgovornog influensanja digitalna je platforma putem koje će polaznici odslušati šest edukacijskih modula o sigurnosti na internetu

Namijenjena je influencerima i kreatorima sadržaja koje prate populacija djece i mladih, ali i svima onima koji su voljni čuti i naučiti nešto novo te biti dio promjene i #odgovornoginfluensanja.

Škola odgovornog influensanja digitalna je platforma putem koje će prijavljeni polaznici imati priliku odslušati šest edukacijskih modula na temu sigurnosti na internetu, a nakon svakog modula slijedi provjera znanja sastavljena od 5-10 pitanja koja se odnose na odslušani modul.

Nakon što polaznici odslušaju svih šest modula i uspješno riješe provjere znanja, dobit će Certifikat odgovornog influensanja od strane Centra za sigurniji Internet.

Više pojedinosti


 

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Srednja

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Nacionalna inicijativa