05. 10. 2023.

Otkrijte nove načine učenja na platformi za digitalne vještine i radna mjesta i obogatite svoje iskustvo učenja

Otkrijte nove načine učenja na platformi i obogatite svoje iskustvo učenja – vlastitim tempom. Osnovni i napredni putovi u nekim od glavnih naprednih tehnologija danas vas čekaju. Nastavite istraživati!

Platforma za digitalne vještine i radna mjesta sada ima novu interaktivnu funkcionalnost koja će obogatiti iskustvo učenja korisnika platforme: putovi učenja. Nova značajka dolazi s nizom unaprijed dizajniranih putova u nekim ključnim tehnologijama u nastajanju – kako bi vas vodili kroz široke edukativne materijale na Platformi.

Uzbudljive vijesti za korisnike platforme za digitalne vještine i radna mjesta: sada, možete pristupiti cijelom potpuno novom odjeljku koji sadrži nove načine učenja! Ali što su oni?

Putevi učenja su u osnovi vođeni putevi, ili studijski planovi, kroz ogromnu količinu obrazovnog sadržaja dostupnog na web stranici, podijeljenog na različite razine i teme.

Sada su dostupne i osnovne i napredne staze učenja. Provest će vas kroz najrelevantnije ključne napredne tehnologije – kibersigurnost, umjetnu inteligenciju, velike količine podataka, lance blokova, razvoj interneta i digitalnu transformaciju. Značajka će omogućiti i onima koji žele istražiti ove teme od samog početka i onima koji već imaju neko znanje i žele biti vođeni dubljim i naprednijim putovima.

Ono što čini staze tako posebnima je da ih možete spremiti na svoj korisnički profil – u cjelini ili kao pojedinačne jedinice – i pratiti svoj napredak.

Osim što ćete te putove moći spremiti u svoj korisnički profil, moći ćete u svoj profil spremiti i sve obrazovne sadržaje (vještine, publikacije o vještinama, ponudu za osposobljavanje i nastavni sadržaj) na platformi i izgraditi vlastiti put učenja!

Još uvijek nemate profil na Platformi za digitalne vještine i radna mjesta? Ne gubite vrijeme i registrirajte se sada!

Jeste li spremni započeti svoje novo iskustvo učenja? 

Zaronite u nove načine učenja i ostanite na platformi za više tema i tehnologija!

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Umjetna inteligencija

    Cybersecurity

    Internet stvari

    Big Data

    Blockchain

    Strojno učenje

    Razvoj mobilnih aplikacija

    Razvoj web aplikacija

  • Razina digitalnih vještina:

    Osnovno

    Srednja

    Napredno

  • Geografski opseg - Država:

    Europska Unija

  • Vrsta inicijative:

    Međunarodna inicijativa