Nazad

Aktualno

Podijeli:

15. 09. 2023.

50 besplatnih radionica i edukacija za sve članove HUP-a!

Obilježavanje Europske godine vještina i promocija znanja kao najvažnijeg resursa

HUP, kroz niz aktualnih i zanimljivih sadržaja u ovoj svojoj raznolikoj i atraktivnoj ponudi za zaposlenike i poslodavce, nudi vrhunska znanja i vještine koje će svakom polazniku pomoći da se uspješnije nosi s izazovima današnjeg poslovnog svijeta. Foto: Fox / Pexels

HUP-Udruga poslodavaca u obrazovanju započela je projekt održavanje pedeset besplatnih radionica i edukacija za sve članove HUP-a, s ciljem obilježavanja Europske godine vještina i promocije znanja kao najvažnijeg resursa.

Europska godina vještina nastoji potaknuti i ubrzati postizanje socijalnih ciljeva EU-a do 2030. prema kojima bi se najmanje 60 % odraslih svake godine trebalo osposobljavati i najmanje 78 % biti zaposleno.

Ta će inicijativa pridonijeti i postizanju ciljeva Digitalnog kompasa do 2030. od najmanje 80 % odraslih osoba s osnovnim digitalnim vještinama u EU-u i 20 milijuna zaposlenih stručnjaka za ICT.

Trenutačno više od tri četvrtine poduzeća u EU-u ima poteškoća u pronalaženju radnika s potrebnim vještinama, a samo 37 % odraslih redovito pohađa osposobljavanje.

HUP, kroz niz aktualnih i zanimljivih sadržaja u ovoj svojoj raznolikoj i atraktivnoj ponudi za zaposlenike i poslodavce, nudi vrhunska znanja i vještine koje će svakom polazniku pomoći da se uspješnije nosi s izazovima današnjeg poslovnog svijeta. To je prilika za sve tvrtke članice Hrvatske udruge poslodavaca – prilika za razvoj najvažnijeg rsursa, ljudi, uz istovremeno stvaranje novih mogućnosti za umrežavanje i razmjenu iskustava.

Pregled tema, vrijeme i mjesto održavanja pojedinih radionica/edukacija možete pronaći u priloženoj tablici, a prijave za svaku pojedinu radionicu na web stranici na sljedećoj poveznici: Besplatne radionice/edukacije za sve članove HUP-a (op. moguće su izmjene pojedinih radionica, a o tome ćemo vas na vrijeme informirati).

Najavu i pozive za prijavu na nadolazeće radionice slat ćemo na tjednoj bazi.
Radionice su besplatne za sve tvrtke članice HUP-a i njihove djelatnike.

Za sve dodatne informacije oko predmetnih radionica možete se obratiti:
Jakov Jerman, jakov.jerman@hup.hr ; mob: 0916042016 ili
Jasminki Martinović; jasminka.martinovic@hup.hr ; mob: 0913814673


 

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Napredno

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Nacionalna inicijativa