30. 03. 2022.

Stipendija za digitalni marketing

RBA dodjeljuje 100.000 kuna za studij na učilištu Algebra

Raiffesien bank Austria u akademskoj godini 2022./2023. dodijelit će stipendiju za pred diplomski studij digitalnog marketinga kojom se pokrivaju troškovi za sve tri godine studija na Visokom učilištu Algebra. Stipendija nosi ime po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku RBA iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga, a pokrenuli su je njegovi kolege zbog dobrote, pozitive i inspiracije koju je Luka donosio u svakodnevnom radu.

Stipendija je namijenjena kandidatima koji su u stalnoj potrazi za znanjem, a nakon osnovnih informacija o sebi, u klasifikacijskom postupku moraju dati odgovore na pitanja, potkrijepljene primjerima, o najboljim praksama i najlošijim praksama u digitalnom oglašavanju.

„Luka je bio nevjerojatan pojedinac koji nas je mnogočemu naučio i koji je bio svjestan vrijednosti učenja. Poticao nas je da se razvijamo, postavljamo pitanja i dijelimo ideje. Baš zbog toga, u njegov spomen, ovom stipendijom želimo potaknuti buduće studente Algebre da napreduju, uče, razvijaju se i pomiču svoje granice. Iznimno smo ponosni da će u Lukino ime jedan odlikaš moći započeti svoj akademski razvoj“, izjavio je Ivan Tolić, direktor korporativnih komunikacija i održivog razvoja RBA.

„Svjesni smo važnosti digitalnih tehnologija i njihovog utjecaja na razvoj društva, stoga nas veseli što ćemo i u nadolazećoj akademskoj godini još jednom nadarenom studentu omogućiti akademski i profesionalni razvoj u ovome području. Posebno nam je drago da kroz ovakve partnerske programe stipendiranja, ali i svoj samostalni stipendijski program, možemo pružiti većem broju mladih osoba mogućnost visokog obrazovanja u jednom od najtraženijih područja zaposlenja današnjice“, naglasio je Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Više informacija o prijavi na natječaj za dodjelu stipendije Luka Mak nalazi se na službenoj stranici Visokog učilišta Algebra.