Nazad

Podijeli:

19. 10. 2022.

Zagrebačko učilište - ustanova za obrazovanje odraslih

Učilište

MISIJA UČILIŠTA

Zagrebačko učilište čvrsto stoji iza stava kako nikada nije kasno za promjenu, obrazovanje te rad na sebi i ulaganje u vlastite sposobnosti.

  • Radimo na stručnosti i aktualnosti, potičemo poduzetnost i težnju k boljemu.
  • Prepoznajemo vaše kvalitete, marljivost, odgovornost i etičnost.
  • Težimo individualnom uspjehu u obrazovanju i karijeri, zadovoljstvu naših klijenata.

VIZIJA UČILIŠTA

Znanje je moć koju stječete kontinuiranim i uzbudljivim procesom učenja i ulaganja, držeći korak s promjenama u tehnologiji, zakonima i samim zanimanjima.
Uz naš trud da vam pružimo priliku za učenje i promjene koje želite postići, otvara vam se put do uspjeha i ostvarenja ciljeva. Sve je moguće. Krenimo zajedno!

CILJEVI UČILIŠTA

Cilj nam je, kao i u sportu, osvojiti neku od medalja izvrsnosti. Za to nam je potrebno vrijeme, znanje, strpljenje, rad i vi.
Zagrebačko učilište stremi višem, boljem, ostvarivom.

Želimo da odagnate strah, nesigurnost i dvoumljenje.

Učilište je strategijski usmjereno obrazovanju za specijalizirane kompetencije koje su potrebne našim polaznicima u ostvarivanju njihovih životnih aspiracija i karijernih potencijala. Time znatno olakšavamo zapošljivost i stabilnost na tržištu rada.

Osim aktivnog doprinosa u stjecanju i ‘oštrenju’ kompetencija, kod svojih polaznika nastojimo poticati ambicioznost, entuzijazam, poduzetnost i pozitivan stav koji su ključni za dinamičan razvoj profesionalne karijere.

Intencija Zagrebačkog učilišta jest svojim polaznicima omogućiti kvalitetno, efikasno, konkurentno znanje i stručnost te na taj način doprinijeti poboljšanju kvalitete života kako pojedinca, tako i prosperitetu društva.
Naše postojanje i rad su nastali kao direktan odgovor na potrebe tržišta. Izuzetno nam je bitno zadovoljstvo naših polaznika, poslovnih partnera i suradnika

Naši programi zadovoljavaju ovlaštenja Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Programi su prilagođeni konzultativno – instruktivnoj nastavi. Svima sudionicima seminara osigurava se nastavna dokumentacija i priručnici kako bi se nastava mogla realizirati prema posebnim planovima i programima.

ADRESA:

Lanište 1 E, 10020 ZAGREB
OIB: 87219776080

Upisani u registar trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080624326
Žiro račun: Privredna Banka Zagreb, IBAN: HR9123400091110310061
Obnašateljica dužnosti ravnatelja: INES MIHALJ

Djelatnost Ustanove je: obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje.
Ustanova svoju djelatnost obavlja kao javnu službu.