Nazad

Podijeli:

16. 04. 2024.

Veleučilište PAR

PAR je osnovan 2007. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih znanstvenih inovacija i trendova. PAR je akronim za Poslovnu Akademiju Rijeka, riječkog pionira u pružanju modernih programa cjeloživotnog učenja i privatnog obrazovanja.

PAR je krenuo s radom u Rijeci kao jedan od partnera njemačke visoke poslovne škole BA Nordhessen Gmbh, pružajući tako budućim studentima mogućnost upisa na prvi međunarodni stručni studij na ovom području.

Veleučilište PAR osnovano je 2011. godine, a od 2012. godine provodi preddiplomski stručni studij Poslovno upravljanje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje. Od 2020. godine provodi i specijalistički diplomski stručni studij Poslovno upravljanje s tri ponuđena smjera: Upravljanje malim i srednjim poduzećima, Upravljanje financijama te Upravljanje u sportu.

Do danas, Veleučilište PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine.