Nazad

Aktualno

Podijeli:

17. 05. 2023.

I e-Građani mogu e-učiti

Prijava u sustav za e-učenje omogućena je i putem sustava e-Građani.


Internetski tečajevi Sveučilišnog računskog centra (Srca), namijenjeni su svima koji žele steći osnovna znanja o uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologija i dostupni su i putem portala e-Građani, registracijom putem NIAS sustava.

Građani koji to žele mogu pristupiti velikom broju tečajeva, počevši od osnova uporabe računala i interneta te izrade web stranica do programiranja, baza podataka i primjene grafičkih i multimedijskih alata.

Internetskim seminarima Sveučilišnog računskog centra do sada je pristupiulo gotovo deset tisuća ljudi, koji su pohađali neki od 144 tečaja.

Srce provodi i aktivnosti koje polaznicima omogućuju usvajanje stručnih i specijaliziranih znanja za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava.

Edukacije koje se provode u okviru usluge namijenjene su nastavnicima, istraživačima, studentima i djelatnicima ustanova iz sustava znanosti i visokog obrazovanja te svim ostalim zainteresiranim osobama.

Prijave na obrazovne programe ovise o vrsti i načinu održavanja edukacije. Vrstu obrazovnog programa, trajanje, način održavanja i sve ostale informacije možete pronaći na stranicama pojedinog programa.

Više pojedinosti