NAZAD NA

Događanja

Podijeli:

23/05/2024T00:00:00

Kada: 23/05/2024T00:00:00

Tip: O lokaciji

POZIV NA DUMP DAYS 2024.

Pozivamo te na osmo izdanje DUMP Days konferencije! Ako si developer, marketingaš, web dizajner ili te zanima poduzetništvo, ovo je IT konferencija za tebe!

Pozivamo te na osmo izdanje DUMP Days konferencije!

Ako si developer, marketingaš, web dizajner ili te zanima poduzetništvo, ovo je IT konferencija za tebe!

 

Gdje i kada?

23. i 24. svibnja (četvrtak i petak)
FESB, Split

 

Zašto trebaš doći?

DUMP Days je besplatna IT konferencija za studente kroz čiji ćeš se sadržaj upoznati s aktualnim tehnologijama, zanimanjima i mogućnostima koje se nude u IT svijetu. Pripremili smo 14 predavanja hrvatskih i svjetskih stručnjaka – od Daniele Jović koja će pričati o prvom hrvatskom satelitu, Daniela Ackermanna, uspješnog hrvatskog poduzetnika s pričama o (ne)uspjehu i zašto je ponekad dobro griješiti, do Nataše Davenport i njene priče kako je došla do Googlea. 

Osim predavanja, tu je i 6 radionica; neke od njih na temu umjetne inteligencije, pisanja CV-ja i kako se obraniti od hakerskih napada.

Imaš priliku čuti i dvije panel rasprave. Jednu “sponzorsku” gdje će predstavnici tvrtki pričati o trenutnom stanju IT-a i kako se zaposliti, i drugu “marketinšku” na kojoj će sudjelovati i poznati TikTok influencer Dario Marčac.

 

Sponzori

DUMP Days je savršena prilika za networking i upoznavanje vodećih IT tvrtki. Dovodimo 27 tvrtki uključujući Infobip, Ericsson i Solana Foundation. Možeš se okušati i u kratkim jedan na jedan razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja znanja i vještine su potrebni za pronaći posao u IT-ju. Uz sve navedeno, možeš se i prošetati izložbenim prostorima tvrtki, skupiti merch i vidjeti kako izgleda biti dio njihovih timova.

 

Hackathon

Ove godine po prvi put, uz suradnju s hrvatskim startupom Daytonom, drugi dan konferencije organiziramo hackathon.

 

Nagradna igra

Na drugom danu konferencije podijelit ćemo hrpu vrijednih nagrada: TV, smart watch, mehaničku tipkovnicu … Kako ih osvojiti?

Nakon svakog predavanja i radionice možeš skenirati QR kod koji ti donosi bodove u nagradnoj igri, ali isto tako svaki sponzorski štand ima svoj kod. Dođi na konferenciju, poslušaj predavanja, posjeti štandove i odnesi nagrade.

Za više informacija o konferenciji posjeti naš web days.dump.hr i prijavi svoj dolazak.

 

Vidimo se na Daysima!

HUP-ICT Udruga podržala je ovo događanje u sklopu aktivnosti i ciljeva Nacionalne koalicije za digitalne vještine i radna mjesta.

Saznaj više

 • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

  Digitalne vještine

 • Razina digitalnih vještina:

  Srednja

 • Geografski opseg - Država:

  Hrvatska

 • Vrsta inicijative:

  Nacionalna inicijativa

 • Datum početka:

  23/05/2024T00:00:00

 • Datum završetka:

  24/05/2024T00:00:00

 • Ciljani jezik:

  Hrvatski

 • Organizacija:

 • Vrsta događaja:

  O lokaciji

 • Mjesto događaja: