Nazad

Aktualno

Podijeli:

05. 04. 2023.

Start-up edukacija za studente

2. izdanje projekta “Lansirajmo ideju!”

Edukacija o startup poduzetništvu u organizaciji Udruge mladih veleučilišta Effectus počinje za dva tjedna i traje slijedeća tri mjeseca. Prijave se zaprimaju do 20. travnja. Riječ je o tečaju tijekom kojeg će polaznici steći vještine potrebne poduzetnicima, poput inovativnosti i kritičkog mišljenja, a naučit će se i strateškom planiranju, pisanju poslovnog plana, marketingu i vođenju financija. Riječ je o drugom izdanju projekta “Lansirajmo ideju”, koji se odvija u sklopu Poduztničkog inkubatora Effectus.

U projekt se mogu uključiti studenti svih fakulteta, bez obzira na struku i smjer, a cilj je motivirati što više mladih pokretača vlastitih uspješnih brzorastućih tvrtki.

Polaznici će naučiti sve i o „lean“ konceptu, start-up mindsetu, skalabilnosti poslovanja, metodama validacije poslovnih ideja, kreiranju „unique sales propositiona“, strukturiranje go-to-market modela, razvoju prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, izradi pitcha, definiranju MVP-a te pripremi za financiranje projekata.

Prijave se provode dopisom na adresu e-pošte: udrugamladih@effectus.com.hr

Edukacija će trajati od 21. travnja do 26. lipnja. Radionice se održavaju petkom od 17:00 do 20:00 sati, na EFFECTUS veleučilištu, Trg J. F. Kennedyja 2, Zagreb. Završno natjecanje, pitchanje poslovnih ideja i podjela nagrada održat će se 30. lipnja pred renomiranim članovima žirija. Stručni žiri proglasit će pobjednika za kojega je osiguran nagradni fond dok će svi prijavljeni kandidati dobiti zanimljive sponzorske nagrade.

Radionice će držati renomirani nastavnici i predavači na visokoškolskim i poslovnim programima, konzultanti i coachevi: izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, Darija Korkut, Ratka Jurković, dr. sc. Sanja Gutić Martinčić, Natalija Smrtić, Domagoj Poljak, Marko Hrnjak, Sanja Ljubičić, Marina Dražić, Ivan Krešimir Tomić i Ariana Vela.

Za sva pitanja slobodno se obratite voditeljici poduzetničkog inkubatora i projekta „Lansirajmo ideju!“ Gordani Schramadei na broj mobitela 099 351 2277.


 

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Srednja

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Lokalna inicijativa