Nazad

Aktualno

Podijeli:

05. 05. 2023.

Počele su prijave za novu generaciju A1 Start programa profesionalnog razvoja

Program namijenjen apsolventima, diplomantima i onima koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci, primarno STEM usmjerenja

Mladi STEM talenti koji žele strukturirano uvođenje u svoj prvi posao u struci, imaju priliku postati dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start plaćenog programa profesionalnog razvoja. U sklopu tog programa talenti dobivaju plan edukacije i razvojni plan prilagođen njihovim potrebama koji uključuje vještine budućnosti, podršku iskusnog mentora, pristup najmodernijih digitalnim tehnologijama i sve to dok rade na zanimljivim STEM projektima.

A1 Start namijenjen je apsolventima, diplomantima i onima koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci, primarno STEM usmjerenja, a traže prvo stalno zaposlenje u organizaciji koja ih podržava u postizanju punog potencijala i priprema ih za daljnji razvoj karijere.

A1 Hrvatska traži 15 mladih talenata, A1 Startovaca za pojačanje u odjelima za podatkovnu znanost i analitku, razvoj IT sustava i softvera, kibernetičku zaštiti, razvoj tehnologija na internetskim protokolima te digitalni marketing.

Prijave traju do 31. svibnja.

S obzirom na to da je riječ o stalnom zaposlenju, polaznici A1 Start programa imat će dobrobtii jednake ostalim zaposlenicima kompanije, a uz to tijekom njihovih prvih godinu dana u tvrtki očekuje ih podrška iskusnih mentora i timova, plan edukacije prilagođen njihovim potrebama te jasno definirani ciljevi i razvojni plan koji ih priprema za nastavak karijere u A1.

„Motivirajuće je to što planiramo daljnji razvoj i ciljeve koji uvijek donose nove izazove. Upravo su izazovi ono što mi daje dodatnu motivaciju za rad i učenje“, izjavila je Lara Milić, A1 Start pripravnica i Junior Data Analyst, koja se pridružila kompaniji prošle godine.

„Smatram da su SQL i Python najvažnije tehničke vještine za ovu poziciju, koje koristim kao primarne toolove u svakodnevnom poslu. Fakultet mi je dao dobru podlogu za njih, no posao mi daje priliku za konkretnu primjenu i razvoj istih“, izjavila je Eva Belcar, A1 Start pripravnica i Junior CRVM Data Scientist.

Od pripravnika se očekuje da imaju strast prema STEM području i želju za rastom i napretkom kroz kontinuirani razvoj svojih znanja i vještina, ali i otvorenost radu u timovima. A1 Hrvatska se kao digitalna kompanija pozicionira u područjima vještina budućnosti, među kojima su kibernetička zašttita, podatkovna znanost i strojno učenje, ali i razvoj video igara, koji je osobito zanimljiv studentskoj zajednici.

Kao što smo već naglasili, natječaj za A1 start otvoren je do 31. svibnja do kada svi zainteresirani trebaju poslati svoj životopis i prijaviti se na željeno područje. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a pripravnici će započeti s radom 2. listopada.

Svi koji žele započeti svoju karijeru u tech i ICT industriji kroz A1 Start mogu dodatne informacije i link za prijavu pronaći na linku: https://jobs.a1.com/hr/a1-start/


 

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Napredno

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Nacionalna inicijativa