Nazad

Novosti

Podijeli:

20. 12. 2023.

Otkrijte obveze u okviru Akademije za kibervještine: Inicijativa ISACA-e

Preuzete obveze u okviru Akademije za vještine u području kibersigurnosti: otkrijte prva svjedočanstva ISACA-e, inicijative čiji je cilj osnažiti europsku radnu snagu u području kibersigurnosti.

Želite li znati više o tome što znači bitiobveza Akademije vještina u području kibersigurnosti? Danas pokrećemo posebnu seriju u kojoj ćemo vas upoznati s organizacijama koje su se obvezale u okviru Akademije te razgovarati s njima i korisnicima inicijative o njihovu napretku u prvih šest mjeseci i naporima za rješavanje problema nedostatka vještina u području kibersigurnosti u Europskoj uniji. Današnji razgovori su iz ISACA-e!

Obveza ISACA-e: premošćivanje razlika u vještinama i talentima u području kibersigurnosti u EU-u

ISACA je predana premošćivanju nedostatka vještina i talenata u području kibersigurnosti u Europskoj uniji tako što će stručnjacima u području kibersigurnosti i digitalnog povjerenja osigurati cjelovito znanje koje učinkovito rješava rastuće kiberprijetnje i u potpunosti poštovati regulatorni okvir EU-a za kibersigurnost.

Do kraja 2024. ISACA je predana pružanju znanja, besplatnog članstva i resursa za više od 20,000 europskih studenata, partnerstvu s organizacijama za osposobljavanje i akademskim institucijama te organizaciji događanja i inicijativa za podizanje svijesti za pojedince diljem Europske unije.

Želite li znati više o čemu se radi? Pogledajte ovaj kratki videozapis u kojem Gustavo Frega, voditelj regionalnog uspjeha ISACA-e, govori o obećanju ISACA-e i rezultatima postignutima u prvih 6 mjeseci inicijative!

{„Preview_thumbnail”:„/lokacije/zadane/datoteke/stilovi/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/ofFHlgWk-YQ.jpg?itok=YkLLad3_”,„video_url”:„https://www.youtube.com/watch?v=ofFHlgWk-YQ”,”settings":{“responsive”:true,”width”:”854″,”height”:”480″,”autoplay”:true},”settings_summary”:[“Embedded Video (odgovor, autoplaying).”]}

Kako djeluje program obuke ISACA? Saznajte od sudionika!

Claudia Gallego je međunarodna studentica poslovnog menadžmenta koja se pridružila programu obuke ISACA, koji će joj pomoći u pronalaženju posla u području kibersigurnosti. Provjerite njezinu priču!

{„Preview_thumbnail”:„/lokacije/zadane/datoteke/stilovi/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/OpiVQPGZI_4.jpg?itok=ic1mmOZmj”,„video_url”:„https://www.youtube.com/watch?v=OpiVQPGZI_4″,”settings":{“responsive”:true,”width”:”854″,”height”:”480″,”autoplay”:true},”settings_summary”:[“Embedded Video (Odgovorno, automatsko reproduciranje).”]}

Ne propustite sve najnovije događaje na Akademiji vještina u području kibersigurnosti na našoj posebnoj stranici Platforme za digitalne vještine i radna mjesta!

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Cybersecurity

  • Razina digitalnih vještina:

    Srednja

    Napredno

  • Geografski opseg - Država:

    Europska Unija

  • Vrsta inicijative:

    Međunarodna inicijativa