28. 04. 2023.

Objavljen raspored za Job Fair

Još samo dva tjedna do sajma poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu

Tijekom 17. i 18. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu, u Paviljonu 11D, održat će se Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Centra karijera FER-a, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

Kao i svake godine, na Job Fairu predstavit će se brojna poduzeća – njih čak 152 iz 14 različitih industrija, većinom iz tehnološkog, informacijskog i komunikacijskog sektora.

Neka od poduzeća koja će se predstaviti su dSPACE, Photomath, Devōt, Span, Infobip, a posjetitelji će moći sudjelovati na ukupno 17 radionica, 24 razgovora, panel raspravi i Hot Talku.

Detaljan program kao i detalji oko prijava, nalaze se na poveznici https://bit.ly/16JobFair.

„Drago nam je da i ove godine imamo priliku organizirati Job Fair, koji se pokazao kao jedinstvena prilika za povezivanje i razvijanje odnosa između našeg fakulteta i brojnih poznatih poduzeća koja dolaze iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetitelji će imati priliku slušati govornike iz renomiranih poduzeća, ali i popratiti zanimljivu panel diskusiju, kao i Hot Talk na kojem će ove godine biti Hrvoje Ćosić, direktor Aircasha.“ – izjavile su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Darija Filipović, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.

Saznaj više

 • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

  Digitalne vještine

 • Razina digitalnih vještina:

  Napredno

 • Geografski opseg - Država:

  Hrvatska

 • Vrsta inicijative:

  Lokalna inicijativa