Nazad

Aktualno

Podijeli:

09. 05. 2023.

Novo izdanje obrazovnoga programa Coca-Colina podrška mladima

Za one koji tek izlaze na tržište rada i traže prvi posao, one koji žele promijeniti posao, ali i sve koji svoje poslovne vještine žele dodatno usavršiti

Tvrtka Coca-Cola HBC Adria pokrenula je novo izdanje svog programa podrške mladima – edukacije koja im omogućuje stjecanje komunikacijskih i poslovnih vještina koje će im pomoći u stjecanju prvog zaposlenja. Program je besplatan i dostupan na platformi Leap Academy Hrvatskoga ureda za kreativnost i inovacije. To polaznicima omogućava učenje kad i gdje im to najviše odgovara. Brzinu pohađanja programa svatko može prilagoditi sebi jer pristup sadržajima putem interneta omogućava zaustavljanje modula i nastavak slušanja onda kad to polazniku najviše odgovara.

Sudionici programa mogu naučiti kako napisati životopis i predstaviti se kao najbolji kandidati na razgovoru za posao, kako se pripremiti za javni nastup i izvesti ga bez straha i treme, ali i kako uspješno voditi različite projekte.

Coca-Colin program podrške mladima izvodi se već petu godinu zaredom i snažno naglašava važnost cjeloživotnog učenja. U programu je od 2017. godine, kada je pokrenut, do sada sudjelovalo više od 3.500 mladih. Program se sastoji od tri modula – Zapošljavanje, Uvod u projektni menadžment te Prezentacijske i prodajne vještine – koje predaju stručnjaci iz svakoga od tih područja.

Među njima su Martina Raškaj, diplomirana ekonomistica i savjetnica za zapošljavanje, Tena Žganec, fonetičarka čija je uža specijalnost poučavanje govorničkih i prezentacijskih vještina te Andrej Hanzir, voditelj odjela projekata i inovacija u Hrvatskome uredu za kreativnost i inovacije, koji će polaznike učiti o tome kako definirati ciljeve projekta, upravljati timom i potencijalnim rizicima, odnosno kako se nositi s preprekama na koje polaznici mogu naići tijekom ostvarivanja svojega projekta ili poslovne ideje.

Programu Coca-Colina podrška mladima moguće je pristupiti u dva koraka: najprije se treba registrirati na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na program Coca Colina podrška mladima Hrvatska. Nakon odslušanoga programa i riješenih kvizova znanja polaznici stječu i potvrdu o završenome programu.

Više pojedinosti

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Srednja

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Regionalna inicijativa