30. 10. 2023.

EIT Open Innovation Factory 2023.

Prijavite se do 13. studenoga za EIT Digitalnu tvornicu otvorenih inovacija 2023. Program je osmišljen za poticanje digitalnih tvrtki u ranoj fazi i ima za cilj ubrzati rast u tehnološkom sektoru.

Kao značajan poticaj europskom tehnološkom okruženju, EIT Digital, organizacija koju sufinancira Europska unija, predstavila je otvorenu tvornicu inovacija 2023. Program, osmišljen za poticanje digitalnih tvrtki u ranoj fazi, ima za cilj ubrzati rast u tehnološkom sektoru. Sa strateškim naglaskom na digitalnoj tehnologiji, digitalnoj industriji, digitalnim gradovima, digitalnoj dobrobiti i digitalnim financijama, kako je navedeno u Strateškom inovacijskom programu EIT-a za razdoblje 2022. 2024., ova inicijativa pruža jedinstvenu priliku za inovativne umove. 

Što je za tebe

Program traži najsuvremenije digitalne DeepTech projekte i pothvate u ranoj fazi s dokazanim rezultatima tržišnog uspjeha i interesa investitora, nudeći im priliku da dodatno poboljšaju svoj rast kroz program. Odabrani kandidati dobit će financijsku potporu (do 400 000 EUR) od EIT Digitala i dobiti pristup velikoj europskoj mreži koja obuhvaća više od 350 partnera iz različitih sektora, uključujući industriju, istraživanje, akademsku zajednicu, ulaganja i javni sektor. 

Pročitajte više o tvornici otvorenih inovacija 2023. i prijavite se prije 13. studenoga 2023.

© EIT DIGITAL

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Digitalne vještine

  • Razina digitalnih vještina:

    Osnovno

    Srednja

    Napredno

    Stručnjak za digitalni sektor

  • Geografski opseg - Država:

    Europska Unija

  • Vrsta inicijative:

    Institucionalna inicijativa EU-a