NAZAD NA

Događanja

Podijeli:

15/05/2024T00:00:00

Kada: 15/05/2024T00:00:00

Tip: O lokaciji

3. ICT konferencije Let'sGrow!

U prostoru Vijećnice na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli najavljeno je treće izdanje ICT konferencije „Let'sGrow!“ koje će se održati u srijedu, 15. svibnja 2024. godine u Hotelu Park Plaza Histria u organizaciji Udruge ICT Istria.

U prostoru Vijećnice na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli najavljeno je treće izdanje ICT konferencije „Let’sGrow!“ koje će se održati u srijedu, 15. svibnja 2024. godine u Hotelu Park Plaza Histria u organizaciji Udruge ICT Istria.

Konferenciju čija je ovogodišnja tema „AI u fokusu“ najavili su Ivana Sokolov, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule, Elena Božac Čujić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije, Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria, Denis Hrelja, tajnik Udruge ICT Istria, viši stručni savjetnik u HGK – Županijskoj komori Pula Martina Dodić, Consonna, članica Udruge ICT Istria, izv. prof. dr. sc. Darko Etinger, dekan Fakulteta informatike u Puli.

„Naše škole i učenici od najranije dobi uključeni su u segmente novih tehnologija i primarni cilj ovog projekta je povezivanje škola i učenika s tehnološkom industrijom stoga je Grad Pula od samog početka dio ove priče. Uz sustavne aktivnosti poput formiranja timova i izrade chatbota koje se provode u školama, važno nam je da se na ovu konferenciju uključi što veći broj mladih. Poslani su pozivi školama, a očekuje se brojka od gotovo 500 učenika. Njihovom odazivu doprinijet će i posebne aktivnosti kao što je Gaming area, Šou program area i slično te se radujemo odazivu što većeg broja učenika, studenata i mladih“, kazala je Ivana Sokolov, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule.

S bogatim programom i utjecajnim govornicima, treća po redu Let’sGrow! konferencija predstavlja nezaobilazan događaj za sve koji žele biti u korak s najnovijim trendovima u tehnologiji i AI-ju.

Ulaz na konferenciju je besplatan za sve posjetitelje, otvorena je za sve zainteresirane građane, a organizator je osigurao i ukusnu marendu za sve polaznike i sudionike.

Suorganizator konferencije Let’sGrow! je Istarska županija, dok su partneri Hrvatska gospodarska komora, Grad Pula, Arena Hospitality Group i PBZ.

Više informacija možete saznati na web stranici ICT Istriate na društvenim mrežama (Facebook,InstagramLinkedIn).

HUP-ICT Udruga podržala je ovo događanje u sklopu aktivnosti i ciljeva Nacionalne koalicije za digitalne vještine i radna mjesta.

Saznaj više

  • Digitalna tehnologija / specijalizacija:

    Umjetna inteligencija

  • Razina digitalnih vještina:

    Srednja

  • Geografski opseg - Država:

    Hrvatska

  • Vrsta inicijative:

    Nacionalna inicijativa

  • Datum početka:

    15/05/2024T00:00:00

  • Datum završetka:

    15/05/2024T00:00:00

  • Ciljani jezik:

    Hrvatski

  • Organizacija:

  • Vrsta događaja:

    O lokaciji

  • Mjesto događaja: