Nazad

eSkills arhiva

Podijeli:

09. 06. 2014.

TVZ Mc2 2014: Lessons Learned

Nakon tri vrlo uzbudljiva i sadržajna mjeseca velikog studentskog natjecanja Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu u izradi mobilnih aplikacija - TVZ Mobile Challenge Cup (TVZ Mc2) u kojem je od početka učestvovalo 280 studenata, a završilo sa 15 vrlo kvalitetnih aplikacija pod budnim nadzorom dvadesetak poslodavaca koji su aktivno pratili i podržavali natjecanje, na velikom finalu koje se 14. 5. odigralo u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, proglašeni su pobjednici, podijeljene nagrade,  objavljeni brojni članci i reportaže i …. I to je to?

Nakon tri vrlo uzbudljiva i sadržajna mjeseca velikog studentskog natjecanja Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu u izradi mobilnih aplikacija – TVZ Mobile Challenge Cup (TVZ Mc2) u kojem je od početka učestvovalo 280 studenata, a završilo sa 15 vrlo kvalitetnih aplikacija pod budnim nadzorom dvadesetak poslodavaca koji su aktivno pratili i podržavali natjecanje, na velikom finalu koje se 14. 5. odigralo u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, proglašeni su pobjednici, podijeljene nagrade,  objavljeni brojni članci i reportaže i …. I to je to?

Ne, to je tek početak!

I to ne samo za one koji su odnijeli nagrade, pokupili dio slave, … početak je baš za sve sudionike, pa i studente drugih fakulteta koji zbog pravila nisu mogli učestvovati, a pratili su nas zahvaljujući ovogodišnjoj eSkills inicijativi.

SVI ste pozvani u srijedu, 11.6.2014 u 18:30 u Malu dvoranu Tehničkog Veleučilišta, Konavoska 2, na druženje i razgovor na temu:

„TVZ Mc2 2014 Lessons Learned“

Osim domaćina i voditelja tribine Karijernog savjetovanja TVZ NetAkademije, Vjerana Bušelića, mentora natjecanja i njegovih gostiju – organizatora i nagrađenih natjecatelja, održat će se i pozvano predavanje Ivice Penića, voditelja i pokretača „Mariviam Poslovne Akademije“ pod nazivom:

„Kako provjeriti sebe i svoj proizvod prije izlaska na tržište“

Vjerujem da je baš ovo pravi trenutak da se što prije dobro upoznate s iskustvom i savjetima koji će vam kroz četiri životne priče i četiri aspekta: problem, uzrok, efekt i posljedice; sigurno pomoći da se kvalitetno pripremite na nova i uzbudljiva putovanja kroz realni poslovni svijet.

Jer kao što smo rekli, ovo je tek početak.

 

Ulaz je naravno slobodan, uz ENTRIO prijavu.